Echipa de handbal s-a desprins la nouă puncte în clasament

CSM Oradea a obținut cel de-al 13-lea succes stagional în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a triumfat la Sighișoara, în confruntarea cu Centrul Național de Excelență. Rezultatul final a fost de 39-32.

Jocul a avut două reprize diametral opuse. Prima a fost adjudecată de formația din Sighișoara, scor 18-16. În repriza a 2-a, CSM-ul a înscris 23 goluri și a încasat doar 14.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 13 victorii din tot atâtea partide disputate și cu un total de 39 puncte aumulate își consolidează prima poziție. De notat că principala urmăritoare, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu a suferit un nou eșec, scor 36-35, la Craiova. În aceste condiții, ecartul între Oradea și Târgu Jiu devine de nouă puncte.

Următorul meci al CSM Oradea este programat pentru sâmbătă (17.03), ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este Universitatea Cluj-Napoca, iar meciul contează pentru etapa a 15-a. Ulterior echipa orădeană de handbal nu va avea meci oficial timp de o lună.