Echipa de handbal s-a desprins la vârful Seriei B din Divizia A

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a început returul Seriei B din Divizia A – ediția 2017/18 cu o victorie importantă. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a triumfat la Baia Mare, în fieful lui CS Minaur 2 din localitate, scor 30-29.

Partida s-a desfășurat duminică (25.02) și a avut două reprize diametral opuse. Gazdele s-au desprins la 18-14 în primele 30 minute de joc. CSM-ul a revenit pe parcursul reprizei secunde, atunci când a marcat 16 goluri, iar maramureșenii au replicat cu 11.

Acest succes al CSM-ului a fost coroborat cu eșecul lui CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Principala contracandidată a orădenilor la prima poziție a fost învinsă la Reșița, scor 28-26.

În aceste condiții, CSM Oradea are 11 victorii din tot atâtea partide disputate și un total de 33 puncte acumulate. În schimb, echipa din Târgu Jiu are 9 victorii și două înfrângeri pentru un total de 27 puncte.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru finele săptămânii următoare. Advesar este ADEP Satu Mare, ultima clasată în serie. Vom reveni cu informații referitor la data și ora de începere a meciului.

Foto: Roby Boros