Echipa de handbal s-a reunit cu patru noutăți

Luni (31.07), a avut loc reunirea echipei de handbal masculin CSM Oradea. Aceasta s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, între participanți numărându-se trei jucători și un nou antrenor secund.

George Tăutu va fi noul colaborator al lui Sebastian Tudor în staff-ul tehnic. El este în paralel antrenor la CS Alpha Oradea, iar prin această mutare, CSM Oradea va încerca să promoveze cât mai mulți tineri handbaliști locali.

Noutățile din lotul de jucători sunt: Bogdan Munteanu, Devid Munea, respectiv Vasile Cristian Niculai.

Bogdan Munteanu are 24 ani, este originar din Constanța și sosește de la Dobrogea Sud Constanța. Aici el a evoluat în ultimii doi ani. „Villy” va uca pe post de extremă stângă pentru CSM.

Devid Munea (foto) revine la formația orădeană. El a jucat ultima dată pentru CSM Satu Mare, în primul eșalon al țării. Devid evoluează pe post de inter dreapta.

În fine, Niculai Vasile Cristian are 19 ani și este originar din Bistrița Năsăud. Acesta este portar, este component al echipei naționale de tineret și sosește de la Academia de handbal Minaur Baia Mare.

Handbaliștii vor efectua analize medicale, după care vor intra în programul de pregătire. În prima parte a acestuia, elevii lui Sebastian Tudor și George Tăutu vor alterna antrenamentele de încărcare fizică cu cele specifice.

Foto: Roby Boros