Echipa de handbal s-a reunit joi (02.08)

Echipa de handbal CSM Oradea a avut reunirea în cursul zilei de joi (02.08). La reunire a participat președintele clubului, Șerban Sere, alături de noul antrenor principal al echipei, George Tăutu.

Cei doi s-au întâlnit cu jucătorii, sezonul competițional 2018/19 urmând să consemneze modificări majore în ceea ce privește efectivul de jucători, după schimbarea de la nivelul băncii tehnice, unde Tăutu a fost promovat din funcția de secund în cea de antrenor principal. Acest lucru se datorează deciziei lui Sebastian Tudor de a încerca o nouă aventură în calitate de antrenor principal la o altă echipa din handbalul românesc.

Primul antrenament se va desfășura vineri (03.08). După trei zile de reacomodare la efort, echipa de handbal se va deplasa pentru o săptămână la Stâna de Vale. Perioada de pregătire va cuprinde participarea la turneul de la Sighișoara. Este posibilă disputarea unui meci cu formația de primă divizie din Timișoara. De asemenea, se dorește disputarea cel puțin unui meci pe teren propriu.

În viitor, antrenorul George Tăutu (foto) își dorește să coopteze în staff-ul tehnic câțiva jucători cu vechi ștate de serviciu în uniforma CSM Oradea.

Foto: Roby Boros