Echipa de handbal s-a reunit și a plecat în cantonament

Echipa de handbal CSM Oradea s-a reunit în cursul zilei de luni (04.01). Marți (05.01), echipa a plecat spre Stâna de Vale pentru a susține un cantonament centralizat.

Întoarcerea din cantonament e programată pentru data de 12 ianuarie. În cadrul acestui stagiu centralizat se pune accent pregătirea fizică generală, mai exact biomecanica, power training-ul, agilitatea și metoda efortului în circuit. vor fi exerciții de pus la punct pentru cei 15 jucători în cele 7 zile de pregătire.

Lotul echipei a suferit modificări după vacanța de iarnă. Stelian Babici a plecat în Norvegia, iar Vlad Coman a fost adus ca portar de la Potaissa Turda. Pentru poziția lui Babici se caută un înlocuitor care va fi anunțat cât de curând.

Așadar, lotul echipei este următorul: Dragoș Nedelcu, George Duma, Vlad Coman, Cosmin Osvat, Munea Devid, Răzvan Nițu, Georgel Haiduc, Alin Drăgan, Alex Păuna, Radu Razvan, Crăciun Cătălin, Steiner Zsolt, Svoboda Angelo, Adrian Mezo, Elvis Acsinia și Eduard Silaghi.

După revenirea din cantonament echipa va susține un meci amical în compania echipei de Liga Națională, Poli Timișoara (15.01), dar și un turneu la Sighișoara în perioada 22-23.01 pentru ca debutul returului să aibă loc în 7 februarie. CSM Oradea va susține primul meci oficial pe teren propriu, în compania celor de la CSM Făgăraș.

Foto: Roby Boros