Echipa de handbal se deplasează la București pentru meciul cu Steaua

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la București pentru următorul meci din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Formația antrenată de Cosmin Liberț întâlnește CSA Steaua într-un meci contând pentru etapa a 11-a. Meciul are loc joi (10.11), ora 15:00, la Sala Apollo din capitală.

Este cea de-a 2-a deplasare în București pentru echipa de handbal în acest sezon. La prima, CSM-ul a legat meciurile cu CSM București și Dinamo București, răspunzând afirmativ la solicitarea campioanei en-titre de a devansa confruntarea directă.

CSM-ul se situează pe ultimul loc al ierarhiei. Orădenii nu au acumulat niciun punct în clasament, dar vin după o prestație solidă în confruntarea cu CSM Focșani. De cealaltă parte, Steaua, un nume de mare tradiție în jocul de handbal, are 16 puncte și un meci mai puțin disputat, situându-se pe locul 6 al ierarhiei la zi. Militarii au remizat la Suceava în etapa anterioară.

Istvan Kovacs va absenta cu certitudine din angrenajul echipei la București.

Este un meci în care CSM Oradea joacă fără presiune. Există speranțe pentru o prestație curajoasă, în condițiile în care jocul colectiv pare să se îmbunătățească în ambele faze ale jocului. În schimb, Steaua București ar putea resimți presiune asupra rezultatului în condițiile în care va încerca să recupereze teren față de primele cinci clasate în campionat.