Echipa de handbal se deplasează la Constanța

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Constanța pentru următorul meci din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Formația antrenată de către George Tăutu și Cosmin Liberț se duelează cu CSM-ul din localitate.

Formația orădeană vine după eșecul suferit la limită în confruntarea de pe teren propriu cu CSM Vaslui. Rezultatul final a fost de 28-29. CSM Oradea ar putea conta de această dată pe serviciile lui Robert Gal, dar este lipsită în continuare de cele ale lui Viorel Boșca.

CSM Oradea are un bilanț general de trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. Amintim că orădenii au cedat pe terenul lui CSM București în prima etapă, respectiv în confruntarea cu Dinamo, desfășurată în devans, tot în capitală.

CSM Constanța a câștigat primele două partide disputate în actuala ediție de campionat. S-a impus în confruntările cu CSM Focșani și Steaua București, etalând de fiecare dată un nivel de apărare foarte solid.

Meciul se va desfășura la malul Mării Negre, în incinta Sălii Sporturilor Simona Amânar, pe parcursul zilei de duminică (11.09), cu începere de la ora 17:00. Jocul nu este televizat.

Foto: Roby Boros