Echipa de handbal se deplasează la Craiova

Sâmbătă (02.12), echipa de handbal masculin susține următorul meci din ediția 2017/18 a Diviziei A, Seria B. CSM Oradea se deplasează la Craiova, pentru confruntarea cu Universitatea din localitate.

Confruntarea face parte din programul etapei a 11-a în actuaal ediție de campionat. Este vorba despre ultima rundă din anul calendaristic 2017. CSM Oradea are un bilanț impecabil, ce cuprinde nouă victorii din tot atâtea meciuri disputate. Formația pregătită de către Sebastian Tudor a învins în ultimul meci cu scorul de 40-25 pe HCM Sighișoara, chiar la începutul acestei săptămâni.

În schimb, Craiova se situează pe locul al 5-lea, cu un bilanț general de patru victorii, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri. Oltenii au pierdut în ultima etapă la Cluj-Napoca, scor 37-33. Universitatea are un bilanț de trei victorii și un rezultat de egalitate, fără înfrângere în jocurile susținute pe teren propriu.

CSM Oradea va găzdui meciul cu CSM Făgăraș, din optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin – ediția 2017/18. Acest meci se va disputa la Arena Antonio Alexe în cursul zilei de joi (07.12), cu începere de la ora 18:00.