Echipa de handbal se deplasează la Târgu Jiu

Echipa de handbal CSM Oradea se deplasează la Târgu Jiu pentru meciul cu CSU Constantin Brâncuși din localitate, Partida se dispută sâmbătă (28.04), cu începere de la ora 14:00, la Sala Voievod Litovoi.

Formația antrenată de către Sebastian Tudor este liderul clasamentului în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18. CSM-ul are 16 victorii din tot atâtea partide disputate și vine după victoria de pe teren propriu cu CSU Sibiu, scor 33-30.

În schimb, Târgu Jiu a pierdut în etapa precedentă la Cluj-Napoca, scor 29-28. În urma acestui rezultat gorjenii au 12 victorii și 5 înfrângeri. Cu un meci mai mult disputat, această formație nu mai are nicio șansă de a urca pe primul loc al clasamentului.

Așadar, anunțat drept jocul decisiv pentru șefia clasamentului la încheierea competiției, duelul de la Târgu Jiu nu mai are nicio miză în afara palmaresului și a orgoliului. CSM Oradea nu mai poate pierde prima poziție indiferent ce se va întâmpla pe parcursul ultimelor patru runde.

Partida directă din tur, desfășurată la Oradea pe 12 noiembrie anul curent, a fost adjudecată la limită de CSM Oradea, scor 32-31. De notat că oltenii au pierdut alte trei partide la diferențe de un gol în actuala ediție de campionat.

Ulterior acestui joc, CSM Oradea va mai avea de disputat trei partide, toate în cursul lunii mai. Două dintre acestea se vor desfășura pe teren propriu.