Echipa de handbal se deplasează la Timișoara

Echipa de handbal masculin CSM Oradea susține următorul meci din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18 în deplasare. Formația pregătită de către Sebastian Tudor se duelează cu CS Universitar Politehnica Timișoara.

Meciul contează pentru etapa a 17-a în actuala ediție de campionat. El se va desfășura duminică (15.04), la Sala Banu Sport din Timișoara și opune ocupantele locurilor 8 și 1 în clasamentul la zi al seriei.

CSM Oradea are 14 victorii din tot atâtea partide disputate și are un avantaj de nouă puncte în fața celei de-a 2-a clasate, CSU Constanti Brâncuși Târgu Jiu, formație ce are un meci mai mult disputat. Formația bihoreană va susține primul meci după o pauză de aproape o lună. La ultimul joc, CSM-ul a depășit pe U Cluj-Napoca, scor 28-25.

CS Universitar Politehnica Timișoara are cinci victorii și un rezultat de egalitete, cu opt partide pierdute. Cu 16 puncte acumulate, bănățenii e situează pe locul al 8-lea din totalul de 11 poziții. Bănățenii au jucat ultimul meci în deplasare, adversar fiind tot U Cluj-Napoca. Rezultatul final a fost de 37-26.

În confruntarea directă din tur, desfășurată la Oradea, CSM-ul a învins cu scorul de 36-22.

Foto: Roby Boros