Echipa de handbal se deplasează la Turda pentru următorul meci din Liga Zimbrilor

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea se deplasează la Turda pentru următorul meci din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Roș-albaștrii întâlnesc pe AHC Potaissa din localitate într-un meci din etapa a 5-a.

Partida are loc vineri (23.09), cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Gheorghe Barițiu din Turda. Meciul opune ocupantele locurilor 8 și 13 în ierarhia la zi. Formația din județul Cluj are două victorii și tot atâtea înfrângeri, iar bihorenii au suferit cinci înfrângeri din cinci apariții în actuala ediție de campionat.

Potaissa Turda a început stagiunea cu două victorii după care a înregistrat două înfrângeri. Ardelenii se întorc acasă după eșecul suferit în fieful Stelei București, scor 24-29. În schimb, CSM Oradea a cedat pe teren propriu în confruntarea cu CSM Bacău, scor 26-29.

În schimb, echipa a 2-a din cadrul secției de handbal se pregătește pentru primul joc pe teren propriu. CSM Oradea 2 primește vizita echipei Universitatea Craiova în runda a 2-a din Seria C a Diviziei A Masculin – ediția 2022/23. Meciul are loc duminică (25.09), cu începere de la ora 12:00, la Arena Antonio Alexe. Accesul publicului la jocurile echipei a 2-a este liber.

Foto: Roby Boros