Echipa de handbal se înclină în fața lui AHC Potaissa Turda

Echipa de handbal CSM Oradea a fost învinsă pe teren propriu de AHC Potaissa Turda, scor 28-32. Meciul a avut loc sâmbătă (18.02), la Arena Antonio Alexe din Oradea și contează pentru Liga Națională – ediția 2022/23.

După un început de meci echilibrat, în cadrul căruia cele două echipe s-au succedat la conducere, oaspeții au realizat un parțial de 7-3 cu care au terminat repriza. La jumătatea partidei, Potaissa conducea cu scorul de 15-11.

A 2-a jumătate a demarat în nota de dominare a vizitatorilor. Aceștia s-au desprins la un maxim de nouă lungimi, scor 23-14, în minutul 42. Spre final, pe fondul relaxării echipei turdene, ecartul a coborât, fără a amenința victoria formației pregătite de Horațiu Gal.

Emilian Turcu a înscris 6 goluri, Mark Kovacs a adăugat 5 goluri, iar Borivoje Djukic, Valentin Ivancenco și Viorel Boșca au marcat de câte 4 ori fiecare. Au mai punctat Paul Oargă și Alexandru Farcaș de câte 2 ori, respectiv Ciprian Aungurenci o dată pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Teodor Pintoiu a reușit 8 goluri, iar Janja Vojvodic a adăugat 5.

CSM Oradea înregistrează cea de-a 19-a înfrângere în actuala ediție de campionat. Formația antrenată de Cosmin Liberț rămâne pe ultimul loc al clasamentului. Următorul adversar este HC Buzău, meci programat în deplasare, pe data de 25 Februarie anul curent.