Echipa de handbal susține primul joc oficial pe anul 2016

Echipa de handbal masculin CSM Oradea primește vizita lui CSM Făgăraș în prima etapă din returul Seriei B în Divizia A – ediția 2015/16. Meciul se dispută duminică (07.02), cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

Formația pregătită de Sebastian Tudor a încheiat perioada precompetițională ce a cuprins un cantonament, un meci amical la Timișoara, un turneu la Sighișoara, respectiv un joc de pregătire pe teren propriu.

CSM-ul s-a despărțit de un jucător față de turul campionatului (stelian Babici) și a pierdut un al 2-lea din cauza unei accidentări (Alex Păuna). În schimb, a fost legitimat Marian Clipea.

Lotul de jucători al CSM Oradea la startul returului: Dragoș Nedelcu, George Duma, Cosmin Osvat, Munea Devid, Răzvan Nițu, Georgel Haiduc, Alin Drăgan, Alex Păuna, Radu Razvan, Crăciun Cătălin, Steiner Zsolt, Svoboda Angelo, Adrian Mezo, Elvis Acsinia, Marian Clipea și Eduard Silaghi.

Înaintea primului meci oficial din anul 2016, CSM Oradea se situează pe poziția a 5-a în Seria B, cu 19 puncte. CSM Făgăraș este liderul Diviziei A cu 30 puncte acumulate.

În tur, CSM-ul a pierdut la Făgăraș, scor 39-23.

Foto: Roby Boros