Echipa de handbal vizează a 5-a victorie consecutivă

Echipa de handbal CSM Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Roș-albaștrii întâlnesc pe CS Universitatea Craiova în cadrul etapei a 6-a din Seria A în Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida are loc sâmbătă (20.10), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Jocul opune echipele clasate pe locurile 3 și 5 în ierarhia de opt poziții a seriei după primele cinci runde. CSM Oradea are o serie activă de patru victorii și un total de 12 puncte în clasament, vizând o a 5-a victorie consecutivă. În schimb, Craiova are două victorii, un rezultat de egalitate și două meciuri pierdute, cu un total cumulat de șapte puncte.

CSM-ul a învins la 14 goluri diferență în etapa precedentă, la Târgu Jiu. În schimb, Universitatea a obținut un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 29-29, în confruntarea cu CSM Făgăraș, formație ce avea punctaj maxim înaintea acestui joc.

Programul complet al etapei a 6-a, una ce programează o încleștare între formațiile situate deasupra CSM Oradea în clasamentul la zi, este următorul:

Joi (19.10)
– CSM Odorheiu Secuiesc vs CSM Făgăraș – ora 18:00

Sâmbătă (21.10)
– CSU Politehnica Timișoara vs CSM Reșița – ora 13:00
– Unirea Sânnicolau Mare vs CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu – ora 17:00
– CSM Oradea vs CS Universitatea Craiova – ora 18:00

Foto: Roby Boros