Echipa de polo a cedat în prima manșă a semifinalei LEN EuroCup – ediția 2019/20

CSM Oradea a cedat în prima manșă a dublei cu CC Ortigia, din semifinalele LEN EuroCup – ediția 2019/20. Partida desfășurată sâmbătă (22.02), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, s-a încheiat cu scorul de 4-10. Pe reprize: 1-1, 1-4, 1-4, 1-1.

Partida a demarat favorabil gazdelor, acestea marcând primul gol prin Bogdan Remeș. CSM-ul a ratat un penalty la scorul de 1-0. Echilibrul s-a menținut pe tabela de marcaj, italienii marcând de două ori, însă Yusuke Inaba a egalat pentru amfitrioni în cel de-al 2-lea minut al reprizei a 2-a.

Ortigia a marcat apoi de cinci ori consecutiv pentru a trece în control pe tabela de marcaj, scor 7-2 la jumătatea secvenței a 3-a. Continuarea a fost echilibrată, dar orădenii nu au avut puterea să anuleze cele aproximativ nouă minute de joc efectiv în care italienii au controlat tot ce s-a peteecut în bazin. Silvian Colodrovschi și același Yusuke Inaba au marcat golurile CSM-ului în repriza a 2-a.

Christian Napolitano a punctat de trei ori, iar Valentino Gallo a adăugat două goluri pentru formația învingătoare. De asemenea, s-a remarcat veteranul Stefano Tempesti între buturile formației vizitatoare.

https://www.facebook.com/CSMOradeaPolo/videos/188237405735032/

Meciul retur se va desfășura pe data de 4 martie anul curent, în Italia.

În cealaltă semifinală, AN Brescia a câștigat pe teren propriu în confruntarea cu ZF Eger din Ungaria. Rezultatul final a fost de 6-3.