Echipa de polo a cedat la limită în confruntarea cu Jadran Herceg Novi

CSM Oradea a pierdut primul meci susținut în cadrul turneului LEN Champions League – ediția 2022/23, contând pentru turul al 2-lea de calificare, de la Barcelona (Spania). Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor a fost învinsă de Jadran Herceg Novi din Muntenegru, scor 8-9.

Partida a avut loc joi (13.10). Jocul a demarat favorabil ex-iugoslavilor. Aceștia au marcat primele două goluri, dar CSM-ul a reacționat și a restabilit egalitatea la 2-2. Prima jumătate a partidei s-a terminat cu scorul de 3-2 în favoarea lui Jadran.

Secvența a 3-a a demarat cu o reușită în contul orădenilor, aceștia egalând situația la 3. Au urmat câteva minute de coșmar pentru CSM. Muntenegrenii au marcat de trei ori într-un interval de timp foarte scurt pentru a se desprinde pe tabela de marcaj, dar Oradea nu a renunțat și a anulat deficitul, restabilind egalitatea la 6 cu șapte minute rămase de jucat.

De aici s-a mers cap la cap, însă Jadran Herceg Novi a obținut victoria la limită. CSM-ul a venit la conducere pentru prima dată, scor 8-7, dar nu a reușit să gestioneze finalul jocului. Muntenegrenii au egalat, după care au marcat golul victoriei.

Mihnea Gheorghe a înscris trei goluri, Mateja Asanovic, Tiberiu Negrean, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik și Nichita Ilisie au înscris câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Martin Gardasevic și Matej Caraj au înscris câte două goluri.