Echipa de polo a fost învinsă de Primorje Erste Bank Rijeka în turneul de calificare LEN EuroCup

CSM Oradea a fost învinsă de Primorje Erste Bank Rijeka, scor 8-11, în ziua a 2-a la turneul LEN EuroCup – ediția 2023/24. Meciul a avut loc sâmbătă (23.09), în Croația. Pe reprize: 2-4, 1-4, 2-1, 3-2.

Partida a fost controlată de gazde. CSM-ul a marcat primul gol, dar Primorje a reacționat cu patru reușite în succesiune. Avantajul ex-iugoslavilor a urcat la un maxim de șase lungimi, însă la jumătatea partidei scorul a fost de 8-3.

CSM Oradea a jucat mai bine în partea a 2-a, marcând mai mult decât adversarul atât în repriza a 3-a, cât și în cea de-a 4-a. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor s-a apropiat la 9-7 și 10-8, dar nu a putut amenința victoria formației gazdă.

Mihnea Gheorghe a înscris trei goluri, Istvan Szabo și Nichita Ilisie au înscris de câte două ori, iar Levente Vancsik a terminat cu o reușită pentru CSM Oradea. De la Primorje s-au remarcat trei jucători cu câte două reușite.

Amintim că cele două echipe s-au duelat în urmă cu două săptămâni la Oradea. Primorje a învins și atunci.

Acesta este al 2-lea meci pierdut de CSM Oradea la Rijeka. Duminică (24.09), roș-albaștrii se duelează cu Radnicki Kraujevac din Serbia.