Echipa de polo a fost învinsă de VK Sabac după o nouă prestație solidă

CSM Oradea a pierdut meciul cu VK Sabac, în runda a 4-a din cadrul LEN Champions League – ediția 2019/20. Partida contând pentru turneul găzduit în Serbia, contând pentru turul preliminar întâi s-a terminat cu scorul de 8-10. Pe reprize: 2-1, 3-3, 1-3, 2-3.

Gazdele au marcat primul gol al partidei, însă CSM Oradea a reacționat, marcând de două ori din superioritate numerică prin Alex Popoviciu. Astfel, bihorenii conduceau cu 2-1 la prima pauză. Echilibrul s-a menținut, Sabac reușind să egaleze situația la 2, 3, respectiv 4, însă elevii lui Dorin Costrăș se aflau la conducere după 16 minute de joc efectiv, scor 5-4, ca urmare a reușitei lui Ramiro, respectiv a dublei semnate Vlad Georgescu.

Sabac a egalat de alte două ori, la 5, respectiv 6, veteranul Ramiro Georgescu marcând din nou pentru vicecampioana României. Gazdele au revenit la conducere pe finalul celei de-a 3-a secvențe. Scorul cu opt minute înainte de final era de 7-6 în favoarea sârbilor.

Vlad Georgescu a egalat în primul minut al secvenței decisive, după care gazdele l-au pierdut pe Marko Ilic, jucător eliminat definitiv din acest meci. Echilibrul s-a păstrat, Sabac revenind la conducere, dar Vlad Dragomirescu a egala la opt cu trei minute și jumătate înainte de final. Nikola Markovic a readus echipa locală la conducere în penultimul minut și nu a mai cedat până la capăt.

Vlad Georgescu a punctat de trei ori, Alex Popoviciu și Ramiro Georgescu au înscris de câte două ori, iar Vlad Dragomirescu a înscris un gol pentru CSM Oradea. În replică, Nikola Markovic a punctat de trei ori pentru Sabac.

În urma acestui meci, CSM Oradea are o victorie și trei înfrângeri. Sabac are patru victorii din tot atâtea partide disputate.

Duminică (01.09), ora 12:45, CSM Oradea se duelează cu Galatasaray Istanbul. Va fi ultimul meci al vicecampioanei României în cadrul acestui turneu. Acesta este decisiv pentru elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu în perspectiva calificării în faza următoare.