Echipa de polo a învins Rapid București la primul meci în Superliga Națională de polo – ediția 2022/23

CSM Oradea a învins Rapid București, scor 15-7, într-un meci contând pentru Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2022/23. Meciul s-a desfășurat vineri (07.10), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Jocul a demarat mai greu pentru echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor, care s-a văzut condusă cu scorul de 1-2 după patru minute de joc. Au urmat patriu reușite în succesiune pentru CSM, echipă ce a preluat controlul deplin. Avantajul a urcat la un maxim de opt lungimi, orădenii fiind cei care au înscris ultimele patru goluri ale partidei.

Vlad Dragomirescu a totalizat patru goluri, Tiberiu Negrean a punctat de trei ori, Nichita Ilisie și Alex Popoviciu au marcat câte două goluri, ia Mateja Asanovic, Ferenc Czenk, Ianis Soponar și Darian Luncan au înscris câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. În replică, Petru Ianc și Andrei Iliescu au înscris câte două goluri fiecare pentru Rapid.

CSM Oradea urmează să primească vizita echipei Hello Sport. Meciul va avea loc sâmbătă (08.10), ora 12:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea este liberă.