Echipa de polo a obținut alte două victorii în turneul de Superligă de la Oradea

CSM Oradea a repurtat alte două victorii la turneul 4 din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2020/21. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a triumfat în bazinul Crișul din Oradea, în duelurile cu Politehnica Cluj-Napoca și Dinamo București.

În sesiunea de diminează, CSM Oradea a trecut de formația clujeană cu scorul de 24-8. Pe reprize: 4-2, 6-1, 6-1, 8-0. Marcatorii echipei au fost Albert Vătrai – 6 goluri, Ferenc Czenk – 5 goluri, Vlad Georgescu – 4 goluri, Alex Popovici – 3 goluri, Bogdan Remeș, Seiya Adachi – 2 goluri fiecare, Silvian Colodrovschi, Nichita Ilisie și Cristi Dobre – 1 gol fiecare.

Apoi, în sesiunea a 2-a, orădenii au dispus de Dinamo cu scorul de 14-7. Scorul pe reprize a fost de 3-1, 3-1, 7-0 și 1-5. Marcatorii în acest meci: Vlad Georgescu – 4 goluri, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi, Theodor Filotti – 2 goluri fiecare, Gojko Pijetlovic, Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu și Albert Vătrai – 1 gol fiecare.

Așadar, portartul CSM-ului a reușit să puncteze în cel de-al 2-lea meci al zilei.

Sâmbătă (24.04), cu începere de la ora 12:00, CSM Oradea se duelează cu Sportul Studențesc. Meciul va fi transmis în direct pe pagina de facebook CSM Oradea Polo – Oficial.