Echipa de polo a obținut prima victorie la turneul LEN Champions League pe care îl găzduiește

CSM Oradea a învins Lokomotiv Tbilisi, scor 25-6, în ziua a 2-a a turneului LEN Champions League – ediția 2019/20, contând pentru turul al 2-lea al competiției. Partida s-a disputat sâmbătă (14.09), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Jocul a fost la discreția elevilor lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Prima repriză s-a terminat cu 6-1, pentru ca la jumătatea meciului scorul să fie de 13-3. Ecartul a continuat să crească, la intrarea în ultima secvență fiind de 22-4.

Vlad Georgescu și Vlad Dragomirescu au avut câte șase goluri fiecare. Nichita Ilisie și Roland Szabo au marcat câte trei goluri, Yusuke Inaba și Viktor Kovats au înscris câte două goluri, iar Alex Popoviciu, Ramiro Georgescu și Bogdan Remeș au încheiat cu câte un gol fiecare. Lasha Alavidze și Alexander Rusishvili au înscris câte două goluri pentru Lokomotiv.

CSM Oradea are o victorie și o înfrângere, similar lui CN Barcelona. Cele două formații se duelează duminică (15.09), ora 11:45, pentru calificarea în playoff-ul preliminariilor LEN Champions League.

AN Brescia are două victorii și este deja calificată, iar formația gruzină a suferit două înfrângeri, fiind eliminată. Aceste grupări se duelează direct duminică (15.09), la ora 10:00.

Foto: Roby Boros