Echipa de polo a susținut primul meci la turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21

CSM Oradea a debutat la turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21, de la Budapesta. Deținătoarea Cupei României a cedat în meciul cu AN Brescia, scor 1-18. Pe reprize: 0-4, 0-2, 0-6, 1-6. Partida s-a desfășurat joi (12.11).

Silvian Colodrovschi a fost autorul singurei reușite a CSM-ului.

CSM Oradea are un efectiv de 12 jucători la turneul de la Budapesta. Este vorba despre: Gojko Pijetlovic, Seiya Adachi, Vlad Georgescu, Theodor Filotti, Dragoljub Rogac, Nichita Ilisie, Viktos Kovats, Silvian Colodrovschi, Ramiro Georgescu, Richard Orsos, Darian Luncan și Șerban Abrudan. Echipa este condusă de la margine în cadrul acestui eveniment de antrenorul secund Ciprian Cîmpianu.

Patru dintre aceștia au efectuat deplasarea în capitala Ungariei chiar pe parcursul zilei de joi (12.11), cea în care s-a desfășurat meciul cu Brescia. Aceștia au așteptat rezultatul ultimului test, negativ, pentru a putea ieși din țară. În plus, trebuie menționat faptul că echipa nu a efectuat antrenamente din momentul primului test pozitiv, atunci când echipa a avut 12 astfel de rezultate.

În schimb, absentează antrenorul Dorin Costrăș, respectiv jucătorii Popoviciu, Vătrai, Remeș, Czenk, Dobre, Gavriș, Horațiu Ilisie. Aceștia lipsesc din cauza testărilor COVID-19.

Următorul meci al orădenilor este programat vineri (13.11), ora 22:00, în compania lui Vougliameni, din Grecia. De notat că Enka Istanbul, din Turcia, a 4-a componentă a grupei, nu s-a prezentat la turneul din Ungaria.