Echipa de polo pe apă a cedat în duelul cu Vouliagmeni

CSM Oradea a susținut cel de-al 2-lea meci la turneul LEN Champions League – ediția 2020/21 de la Budapesta, Ungaria. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Vouliagmeni, scor 9-16. Pe sferturi: 3-4, 1-4, 2-5, 3-3.

Prima repriză a fost bogată în realizări pe tabela de marcaj. Reprezentanta Greciei s-a instalat la conducere, dar Oradea a restabilit egalitatea. Vouliagmeni s-a desprins apoi la 3-1 și 4-2, însă repriza s-a încheiat cu scorul de 4-3.

În continuare scorul a luat proporții. Grecii s-au desprins la scorul de 8-4 până la jumătatea partidei. În continuare CSM-ul nu a reușit să reziste, încasând mai multe goluri pe parcursul ultimelor 16 minute de joc, în timp ce ofensiva a produs patru goluri.

Marcatorii echipei orădene au fost: Dragoljub Rogac, Albert Vătrai și Ramiro Georgescu – 2 goluri fiecare, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi și Theodor Filotti – 1 gol fiecare. De la învingători s-a remarcat Konstantinos Gkiouvetsis.

De notat că echipei i s-a alăturat în cursul zilei de vineri mai mulți jucători, dar și antrenorul Dorin Costrăș. Aceștia au primit rezultat negativ la ultimul test COVID-19, astfel încât au avut posibilitatea de a se alătura delegației oficiale la Budapesta.

CSM Oradea va termina grupa din care face parte pe locul al 3-lea, după ce a pierdut meciul cu AN Brescia, urmând să susțină un ultim joc la turneul preliminar LEN Champions League în cursul zilei de duminică (15.11).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *