Echipa de polo pe apă a plecat la Belgrad pentru turneul LEN EuroCup

Echipa de polo pe apă CSM Oradea a plecat la Belgrad în cursul zilei de miercuri (02.12). Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a efectuat deplasarea în capitala Serbiei, acolo unde este programat turneul din prima fază a LEN EuroCup – ediția 2020/21.

Delegația orădeană cuprinde întreg lotul de jucători și staff-ul tehnic. Astfel, după turneul susținut săptămâna trecută la București, personalul sportiv al echipei a fost supus testului COVID-19, obligatoriu pentru ieșirea din țară și pentru participarea în bula din Serbia. Rezultatele jucătorilor și ale componenților staff-ului tehnic au fost negative.

CSM Oradea face parte din Grupa H, alături de sârbii de la VK Novi Belgrad și rușii de la Sintez Kazan. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, bihorenii urmând să joace vineri (04.12) și sâmbătă (05.12), cu începere de la ora 20:00. Competiția se va încheia duminică (06.12), cu duelul dintre cele două rivale ale orădenilor.

Reamintim că CSM Oradea s-a duelat cu menționata echipă rusească și în turul preliminar al LEN Champions League, desfășurat în cursul lunii noiembrie, la Budapesta, când delegația orădeană a fost lipsită de mai multe piese importante, iar cei prezenți la acel eveniment au fost nepregătiți din punct de vedere sportiv după perioada de carantină obligatorie ca urmare a cazurilor de coronavirus consemnate în cadrul echipei.

Primele două clasate în cadrul turneului de la Belgrad se califică în faza următoare a competiției.

Foto: Roby Boros