Echipa de polo pe apă deschide în mod oficial sezonul competițional 2023/24

Turneul de calificare LEN Champions League, Grupa C contând pentru sezonul competițional 2023/24 demarează vineri (08.09), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Este primul eveniment sportiv cu caracter oficial în noul sezon competițional pentru echipele CSM Oradea.

Patru echipe se luptă pe parcursul următoarelor trei zile pentru un loc în grupele Ligii Campionilor la polo pe apă în acest sezon. Un nou sistem competițional a fost adoptat pentru principala întrecere continentală. Numărul echipelor ce avansează pe tabloul principal din LEN Champions League a rămas același, însă sistemul este mai dinamic. Mai puține meciuri, dar miza fiecărui joc devine mai importantă.

Până la faza grupelor însă este timpul pentru turneele de calificare. Acolo unde CSM Oradea s-a dovedit a fi o bună gazdă și un organizator de nădejde, devenind un partener obișnuit al Ligii Europene de Natație prin prisma faptului că a găzduit aproape în fiecare an câte un astfel de eveniment la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Vouliagmeni din Grecia, CC Ortigia din Italia, respectiv Primorje Erste Bank Rijeka din Croația sunt adversarii lui CSM Oradea în cadrul turneului de calificare. Așadar, o semifinalistă a Ligii Campionilor din sezonul precedent, finalista Cupei Italiei, respectiv o echipă de mare tradiție din Croația au ajuns deja la Oradea, unde au efectuat câte un antrenament în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, pregătit să găzduiască meciuri de calitate.

Iată programul meciurilor:

Vineri (08.09)
– Ora 18:00 – Vouliagmeni NC vs CC Ortigia
– Ora 19:45 – CSM Oradea vs Primorje EB Rijeka

Saturday (09.09)
– Ora 17:00 – Primorje EB Rijeka vs Vouliagmeni NC
– Ora 18:45 – CSM Oradea vs CC Ortigia

Sunday (10.09)
– Ora 09:45 – CC Ortigia vs Primorje EB Rijeka
– Ora 11:45 – CSM Oradea vs Vouliagmeni NC

Accesul spectatorilor la meciuri se face pe bază de bilet. Acesta poate fi achiziționat online pe platforma Eventbook.ro sau la casieriile CSM Oradea de la sediul clubului (str. Traian Blajovici, Nr. 24, Oradea Arena) respectiv la cea de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu (Aleea Ștrandului Nr. 5). Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru copii/elevi.

Foto: Roby Boros