Echipa de polo pe apă lucrează pentru completarea lotului de jucători în perspectiva sezonului 2023/24

Echipa de polo pe apă CSM Oradea se pregătește pentru sezonul competițional 2023/24. Staff-ul tehnic a fost confrimat pentru stagiunea următoare, fiind alcătuit pentru cel de-al 2-lea sezon consecutiv din Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor.

Lotul de jucători va suferi câteva modificări. Astfel, echipa se desparte de trei jucători: Marius Țic (portar), Mateja Asanovic și Silvian Colodrovschi.

În această perioadă se poartă tratative pentru acoperirea posturilor lăsate vacante de plecările celor enumerați, acestea urmând să fie ocupate cel mai probabil de jucători străini. Astfel, primul transfer a fost deja perfectat în persoana tânărului David Belenyesi. Celelalte noutăți din efectivul de jucători vor fi anunțate cât de curând.

Echipa va fi înscrisă în cupele europene, continuându-se astfel tradiție participărilor internaționale. CSM Oradea va lua startul în LEN Champions League, dar este încă neclar din ce fază a întrecerii, mai ales datorită faptului că această competiție va adopta un nou sistem din sezonul 2023/24. Totodată, orădenii vor lua startul în competițiile interne, Superliga Națională și Cupa României.