Echipa de polo pe apă primește vizita Stelei București

Echipa de polo pe apă CSM Oradea primește vizita campioanei în exercițiu a României, Steaua București, în cadrul ultimei etape din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Dubla dintre cele două are loc la bazinul Crișul din Oradea.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu susține primele jocuri după ce a repurtat patru victorii în capitală, la începutul lunii Martie. Atunci, CSM Oradea s-a impus în dublele cu Dinamo București și Sportul Studențesc pentru a-și asigura avantajul terenului propriu în prima fază a playoff-ului.

Acum, CSM Oradea va avea oportunitatea să-și măsoare potențialul cu reprezentanta României în grupele LEN Champions League. Este o primă astfel de ocazie în anul calendaristic 2022, după ce în spre finalul anului trecut, la București, Steaua a învins de două ori, cu precizarea că în cel de-al 2-lea meci CSM-ul a avut o șansă foarte mare de a veni cu punct sau puncte.

Amintim că în perioada 14-16 Aprilie anul curent, la Alba Iulia, se va desfășura turneul de Cupa României la polo pe apă masculin – ediția 2022. Ulterior va demara playoff-ul Superligii Naționale.

Steaua București este neînvinsă în actuala ediție de campionat. Militarii au ajuns la Oradea, acolo unde premergător dublei cu CSM-ul au programate confruntările cu CS Crișul. Formația antrenată de către Aurelian Georgescu are patru puncte după primele zece apariții în actuala ediție LEN Champions League și se situează pe locul 7 din totalul de opt poziții în cadrul Grupei B.

CSM Oradea a suferit două înfrângeri în actuala ediție de campionat. Este vorba despre 5-9 și 8-9 în bazinul Ghencea, la confruntările cu Steaua, din tur.

Iată programul dublei dintre CSM Oradea și Steaua București:

  • Vineri (25.03), ora 19:00, Meciul 1
  • Sâmbătă (26.02), ora 11:30, Meciul 2

Intrarea în bazinul Crișul va fi liberă la ambele partide.