Echipa de polo pe apă se deplasează la București pentru cel de-al 3-lea turneu de Superliga Națională – ediția 2020/21

Echipa de polo pe apă CSM Oradea se deplasează la București pentru cel de-al 3-lea turneu din Superliga Națională – ediția 2020/21. Acesta se va desfășura bazinul Tolea Grințescu / Floreasca.

Întregul personal sportiv al echipei a fost supus testelor COVID-19 obligatorii premergător unui astfel de eveniment. Rezultatele sunt negative, astfel încât antrenorii Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu vor avea la dispoziție întreg efectivul de jucători. Deplasarea se va face în cursul zilei de marți (24.11).

Activitatea echipei a început să reintre în normal după întoarcerea de la Budapesta, acolo unde a participat în efectiv redus la turneul preliminar LEN Champions League. În urma acestei participări, chiar dacă din punct de vedere sportiv nu a reușit să performeze așa cum și-ar fi dorit, explicabil prin lipsa pregătirii specifice după ce aproape parte importantă din lot a fost carantinat și programul de pregătire colectivă a fost sistat, CSM Oradea și-a asigurat prezența în LEN EuroCup.

Treptat toți jucătorii au revenit la pregătire și chiar dacă forma sportivă nu poate fi la cel mai înalt nivel după o gaură de aproape trei săptămâni în care activitatea de pregătire nu s-a putut desfășura, echipa de polo pe apă este din nou aptă și cel puțin numeric se află într-o situație bună la ora actuală. De altfel, participarea la turneul al 3-lea de campionat reprezintă o foarte bună oportunitate pentru sportivi de a intra în ritm de competiție, mai ales că următoarea provocare continentală este programată în luna decembrie a acestui an.

Reamintim că primul turneu din actuala ediție de campionat s-a desfășurat la Focșani. Aici, CSM Oradea a disputat șase meciuri, câștigând cinci și pierzând unul. Formația bihoreană nu s-a putut prezenta la cel de-al 2-lea turneu, găzduit la Brașov, după ce a avut zece sportivi diagnosticați cu COVID-19.

CSM Oradea va juca la cel de-al 3-lea turneu din Superliga Națională de polo – ediția 2020/21 după următorul program:

  • Miercuri (25.11), ora 16:30, vs Rapid București (LookSport)
  • Joi (26.11), ora 10:00, vs Crișul Oradea
  • Joi (26.11), ora 16:30, vs Amefa Arad
  • Vineri (27.11), ora 10:00, vs Politehnica Cluj-Napoca
  • Vineri (27.11), ora 17:30, vs Dinamo București (LookSport)
  • Sâmbătă (28.11), ora 17:00, vs Sportul Studențesc (LookSport)
  • Duminică (29.11), ora 13:30, vs Steaua București (LookSport)

Așadar, patru meciuri ale CSM Oradea din cadrul acestui turneu vor fi transmise în direct la TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *