Echipa de polo pe apă se deplasează la munte pentru un stagiu centralizat

Echipa de polo pe apă CSM Oradea a demarat pregătirile pentru următoarele provocări în sezonul competițional 2020/21. După o perioadă de vacanță prilejuită de sărbătorile de iarnă, elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au revenit la antrenamente.

Acestea au demarat la începutul primei săptămâni de lucru din anul calendaristic 2021. Echipa nu se antrenează în formulă completă, o parte a sportivilor având alt program, cel al echipei naționale de polo a României, care se pregătește pentru turneul preolimpic de la Rotterdam.

După o săptămână în care orădenii s-au antrenat pe plan local, utilizând sala de forță de la Arena Antonio Alexe, respectiv bazinul Crișul Oradea, poloiștii urmează să se deplaseze la munte pentru un stagiu de pregătire centralizată. Acesta se va desfășura la Bratca și se va întinde pe parcursul unei săptămâni. Plecarea la munte se va face marți (12.01).

Reamintim că echipa de polo pe apă CSM Oradea a participat la două din cele trei turnee din Superliga Națională – ediția 2020/21, la unul nefiindu-i posibilă participarea din cauza efectelor pandemiei asupra personalului sportiv al echipei. De asemenea, orădenii au evoluat pe plan internațional în calificările LEN Champions League și prima fază LEN EuroCup.

Aventura continentală s-a încheiat, dar CSM Oradea își continuă aventura pe plan intern. Astfel, primele provocări în noul an calendaristic sunt turneul de Cupa României, competiție pe care elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au câștigat-o în sezonul precedent, precum și participarea la cel de-al 4-lea turneu din sezonul regulat al Superligii Naționale – ediția 2020/21.