Echipa de polo pe apă se deplasează la Rijeka (Croația) pentru turneul de calificare LEN EuroCup

Echipa de polo pe apă CSM Oradea susține cel de-al 4-lea turneu consecutiv. Luna Septembrie 2023 a demarat cu memorialul Andrei Drăghici, urmat de turneul de calificare LEN Champions League, pentru ca apoi să aibă loc turneul de Cupa României. Cele trei evenimente s-au desfășurat la sfârșitul primelor trei săptămâni ale lunii, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Cel de-al 4-lea weekend din Septembrie consemnează prima deplasare pentru formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor în sezonul competițional 2023/24. Roș-albaștrii evoluează la Rijeka (Croația), între 22-24 Septembrie anul curent, în calificările LEN EuroCup.

CSM Oradea a fost repartizată, prin tragere al asorți, în Grupa D, alături de SPD Radnicki Kragujevac (Serbia), Primorje Erste Bank Rijeka (Croația) și VK Solaris (Croația). Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, ocupantele primelor două locuri urmând să avanseze în faza următoare a competiției.

Formația orădeană a plecat miercuri (20.09), staționând pentru o zi la Pecs (Ungaria), acolo unde a efectuat un joc de antrenament cu formația locală. Totodată, CSM-ul efectuează un antrenament în localitatea maghiară după care va continua călătoria către Rijeka.

Căpitanul echipei, Tiberiu Negrean, absentează din delegație. Acesta a suferit o accidentare în finala Cupei României, desfășurată pe 17 Septembrie anul curent. El a devenit indisponibil pentru turneul LEN EuroCup, astfel încât ceilalți componenți ai echipei vor avea de compensat pentru experimentatul poloist clujean.

Iată programul CSM Oradea în cadrul turneului de la Rikeja:

– Vineri (22.09), Ora 19:00, vs Solaris Sibenik
Sâmbătă (23.09), Ora 19:00, vs Primorje Erste Bank Rijeka
– Duminică (24.09), Ora 12:45, vs SPD Radnicki Kragujevac

Meciurile echipei de polo vor fi transmise în sistem live score pe site-ul www.len.eu, respectiv livestream. Vom reveni cu linkuri pentru transmisiile livestream ale meciurilor echipei orădene.