Echipa de polo se deplasează în Croația pentru prima manșă a dublei cu VK Jadran Split

Echipa de polo pe apă a Clubului Sportiv Municipal din Oradea se deplasează în Croația pentru prima manșă din turul al 3-lea de calificare în LEN Champions League – ediția 2022/23. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor întâlnește VK Jadran din localitate.

Se joacă în dublă manșă eliminatorie după următorul program:

– Meciul 1 – Sâmbătă (29.10), ora 20:00, la Split
– Meciul 2 – Sâmbătă (05.11), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu

CSM Oradea are un bilanț general de 5 victorii și 2 înfrângeri în actuala campanie continentală. Bihorenii au repurtat victorii pe linie la turneul găzduit în primul tur de calificare, după care au avut două victorii și tot atâtea meciuri pierdute în turul al 2-lea, organizat la Barcelona (Spania).

În schimb, Jadran Split are 4 victorii și niciun meci pierdut, fiind calificată direct în turul al 2-lea din competiție. Croații au jucat pe teren propriu în faza anterioară din LEN Champions League.

Delegația orădeană va efectua deplasarea, în formulă completă, spre Split în cursul zilei de joi (27.10). CSM-ul va beneficia de trei poziții de antrenament în bazinul de la Split premergător meciului.

Calificarea va fi decisă pe baza rezultatului cumulat în cele două manșe. Câștigătoarea dublei avansează în grupele LEN Champions League, iar învinsa va ajunge în faza optimilor de finală în LEN EuroCup.