Echipa de polo se deplasează în Spania pentru manșa inaugurală din cel de-al 3-lea tur preliminar LEN Champions League

Echipa de polo CSM Oradea se duelează cu Club Natacio Terrassa din Spania în cel de-al 3-lea tur preliminar din LEN Champions League – ediția 2019/20. Se joacă în dublă manșă eliminatorie, învingătoarea urmând să avanseze în grupele competiției. învinsa va continua parcursul european în sferturile de finală LEN EuroCup.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș a obținut patru victorii și tot atâtea înfrângeri până la această oră în competiție. Este deja un parcurs important și o experiență de mare utilitate pentru tinerii componenți ai echipei.

Dincolo de rezultate, CSM-ul a avut partide competitive, nivelul jocurilor a fost ridicat și acest lucru reprezintă un câștig enorm pentru sportivi, dar și pentru club. Reamintim că Oradea a mizat pe doar doi jucători străini în această campanie, iar autohtonii au avut contribuții majore la fiecare meci.

De cealaltă parte, CN Terrassa este echipa care a terminat sezonul regulat al precedentei ediții de campionat din Spania pe locul al 2-lea. Această formație a fost învinsă în semifinalele playoff-ului. În ceea ce privește actuala aventură, spaniolii au accesat LEN Champions League din cel de-al 2-lea tur preliminar. Terrassa a câștigat Grupa E, după ce a repurtat victorii clare cu Strasbourg, Sabac și Steaua București.

Se anunță o dublă foarte dificilă pentru CSM Oradea. Totuși, trebuie ținut cont de faptul că acesta este deja al 3-lea tur preliminar, iar nivelul valoric al tuturor echipelor este foarte ridicat.

Programul dublei este următorul:

Meciul 1 – Sâmbătă (21.09), în Spania
Meciul 2 – Miercuri (25.09), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu

Intrarea va fi liberă la jocul de la Oradea.

Componența celor două loturi: