Echipa de polo susține returul cu Ortigia, în semifinalele LEN EuroCup 2019/20

Echipa de polo CSM Oradea s-a deplasat în Italia pentru manșa a 2-a din semifinalele LEN EuroCup – ediția 2019/20. Formația antrenată de către Dorin Costrăș întâlnește pe Circolo Canotieri Ortigia în această fază a competiției.

În urmă cu zece zile, la Oradea, formația italiană s-a impus cu scorul de 10-4. CSM-ul a început foarte bine partide, fiind echipa mai agresivă și a marcat primul gol după care a obținut un penalty, rămas însă nefructificat. Au urmat două secvențe în cadrul cărora Ortigia a dominat ostilitățile din bazin și s-a desprins pe tabela de marcaj. De altfel, reprezentanta Italiei a repurtat un succes ce îi oferă statut de favorită la calificarea în finala competiției.

Pentru CSM Oradea va fi un nou examen util. Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu pot câștiga experiență de pe urma unui meci în compania unui adversar de certă valoare. De altfel, de-a lungul acestui sezon marele câștig al echipei bihorene a fost parcursul continental, acolo unde a avut parte de oponenți de nivel ridicat și care au determina CSM-ul să se autodepășească.

Meciul se va desfășura al Siracusa, în Sicilia. Partida are loc miercuri (04.03), ora 21:00. Confruntarea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Circolo Canotieri Ortigia.