Echipa satelit cedează în meciul cu Ralph Brașov

CSM CSU 2 Oradea a fost învinsă de Ralph Brașov, scor 72-75, într-un meci contând pentru Liga 1 la baschet masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc duminică (27.11), la Arena Antonio Alexe.

Orădenii au fost la conducere de două ori pe parcursul primelor 30 minute de joc. CSM-ul a avut o zi reușită la semicerc și a rămas în joc datorită impreciziei adversarului la acest procedeu. În schimb, Ralph Brașov a dominat lupta la recuperare și în spațiul de trei secunde. Oaspeții conduceau cu scorul de 35-30 la jumătatea confruntării.

Formația gazdă a preluat din nou conducerea în debutul sfertului 4, marcând primele cinci puncte. Brașovenii au reacționat și au revenit în avantaj la următoarea acțiune. De altfel, formația vizitatoare a înscris zece puncte în succesiune pentru a se desprinde decisiv.

Raul Igna a totalizat 18 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Luca Năstruț a avut 14 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, iar David Randiș a adăugat 13 puncte, 10 recuperări, 2 intercepții pentru CSM CSU 2 Oradea. În replică, Ovidiu Stochici a reușit 28 puncte pentru Ralph Brașov.

Echipa a fost condusă în acest meci de David Karsai și Melania Kokovai. Cei doi au acoperit pentru Ivan Gemaljevic, acesta aflându-se la Budapesta, acolo unde CSM Oradea participă la un turneu EYBL, categoria U15 Masculin.

Enzo Vescan și Raul Mureșan, confruntați cu probleme de sănătate, au absentat din angrenajul echipei orădene la acest meci.

CSM CSU 2 Oradea are 1-5 la general după această confruntare. În schimb, Ralph Brașov este la 3-3.

Următorul meci al echipei satelit are loc duminică (04.12), ora 12:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi CSȘ VSK Gheorgheni.