Echipa satelit dispută al 2-lea meci pe teren propriu în Liga 1 masculin – ediția 2021/22

Duminică (05.12), cu începere de la ora 12:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura meciul dintre CSM CSU 2 Oradea și ACS NN Ulisse București. Partida contează pentru etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii 1 la baschet masculin – ediția 2021/22.

Roș-albaștrii, conduși de Ivan Gemaljevic, Alin Cureș și David Karsai, se întorc acasă după ce au repurtat o dublă victorie la Brașov și București. De altfel, formația orădeană are un bilanț general de 3-0.

În schimb, NN Ulisse, echipă fondată în această vară de un grup de tineri ce au încheiat recent junioratul, implicându-se într-un proiect curajos și admirabil, a pierdut primele patru partide disputate în actuala ediție de campionat.

Componența echipei orădene: Mihai Alexandru Baneș, Mihai Botoc, Rareș Mihai Bozga, Bogdan Creț, Raul Igna, Vlad Marinău, Raul Marian Mirza, Bogdan Gabriel Mitrea, Raul Mureșan, Alexandru Novac-Iuhas, Denis Pătcaș, George Pilca, Andrei Popescu, David Randiș, Alexandru Șandor, Marian Schmidt, Rareș Teodorof, Enzo Vescan.

Informații acces public

Competiţiile sportive se pot desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a sălii/arenei, atât în spații închise, cât și deschise. Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Certificatul verde trebuie prezentat pentru scanare la intrarea în incinta Arenei Antonio Alexe.

Partida va fi transmisă în direct pe canalul YouTube FRB TV.