Echipa satelit obtine a 11-a victorie stagionala

CSM CSU 2 Oradea a învins Politehnica Iași, scor 85-68, într-un meci restant din Liga 1 Masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc sâmbătă (21.05), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Oaspeții au început mai bine și s-au instalat la conducere, desprinzându-se la șase lungimi. Gazdele au reacționat și au terminat primul act în avantaj. CSM-ul a mărit ecartul la un maxim de 15 puncte pe parcursul secvenței a 2-a, dar la jumătatea întâlnirii scorul era de 41-31.

Ieșenii au reacționat după pauză. Aceștia au echilibrat situația pe tabela de marcaj, reușind să se apropie amenințător, scor 50-46, în condițiile numeroaselor posesii pierdute de jucătorii echipei gazdă. Reacția amfitrionilor a fost promptă, ecartul urcând la 11 lungimi până la încheierea secvenței a 3-a. Ultimele zece minute

Alexandru Șandor a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, Marian Schdmit a terminat cu 15 puncte, 8 recuperări, iar David Randiș a adăugat 14 puncte, 7 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Ștefan Florea a reușit 21 puncte, 5 recuperări, iar Rareș Băsescu a terminat cu 14 puncte pentru Poli Iași.

Echipa a fost condusă de la margine de David Karsai. Antrenorul principal, Ivan Gemaljevic este plecat la Sibiu cu echipa U14, prezentă la turneul final al Campionatului Național destinat acestei categorii. De asemenea, Vlad Marinău și Enzo Vescan au absentat din angrenajul echipei.

În urma acestui rezultat, formația orădeană are un bilanț general de 11-10. Duminică (22.05), ora 11:00, este programat ultimul meci din acest sezon pentru formația orădeană. Adversar este Laguna București. Meciul se joacă tot la Arena Antonio Alexe, intrarea fiind liberă.