Echipa satelit obține a 4-a victorie consecutivă în Liga 1 la baschet masculin

CSM CSU 2 Oradea a obținut un nou succes în deplasare. Echipa satelit a învins pe terenul lui CN Aurel Vlaicu București, scor 70-65. Meciul s-a desfășurat luni (06.03), în capitală.

După o primă jumătate echilibrată, încheiată de gazde în avantaj, scor 31-26, a urmat un sfert al 3-lea de excepție pentru orădeni. Aceștia au realizat un parțial de 24-10 prin intermediul căruia au venit la conducere și nu au mai cedat inițiativa până la final. Avantajul maxim a urcat la 16 puncte, însă CN Aurel Vlaicu a revenit spre finalul jocului și s-a apropiat la două posesii.

Raul Mureșan a totalizat 22 puncte, 8 recuperări, Alexandru Sandor a adăugat 20 puncte, 8 recuperări, ceilalți șapte jucători utilizați contribuind cu puncte pe tabela de marcaj. De cealaltă parte, Victor Vilcinschi și Tudor Stoica au reușit câte 17 puncte fiecare pentru formația din București.

Este cea de-a 4-a victorie consecutivă în Liga 1 Masculin pentru echipa condusă de Ivan Gemaljevic și David Karsai. Cel din urmă s-a aflat pe banca tehnică la meciul desfășurat la București.

CSM CSU 2 Oradea are 3-0 în grupa valorică 9-14 din Liga 1 Masculin – ediția 2022/23. Următorul oponent este CSȘ VSK Gheorgheni. Meciul se va desfășura luni (13.04), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Foto: Roby Boros