Echipa satelit obține a 4-a victorie consecutivă în Liga 1 la baschet masculin

CSM CSU 2 Oradea a obținut a 4-a victorie din tot atâtea partide disputate în Liga 1 masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de Ivan Gemaljevic, Alin Cureș și David Karsai a învins NN Ulisse București, scor 84-50.

Meciul a fost controlat în totalitate de gazde. CSM CSU 2 Oradea s-a instalat la conducere de la bun început și s-a desprins la 23-7 în primele zece minute de joc. Avantajul a continuat să crească chiar dacă s-a intrat în rotație, 11 jucători fiind trimiși pe parchet încă din prima repriză. Vlad Marinău și Marian Schmidt s-au evidențiat la finalizare, scorul după 20 minute fiind de 50-20. Repriza secundă a fost controlată de echipa gazdă, oferindu-se minute de joc tuturor componenților CSM CSU 2 Oradea.

Bogdan Creț a totalizat 14 puncte, 7 recuperări, 5 intercepții, 4 pase decisive, Marian Schmidt a adăugat 12 puncte, 6 recuperări, toți titularii și prina rezervă a echipei gazdă având cel puțin zece puncte marcate. În replică, Florin Nicolae Mihai a totalizat 14 puncte, 8 recuperări și 2 intercepții pentru NN Ulisse.

CSM CSU 2 Oradea a jucat fără Enzo Vescan și Raul Igna. Ambii au suferit accidentări la precedentele provocări alături de echipa de Liga 1, respectiv la U18. Amintim că întregul lot de jucători al echipei aflate la dispoziția lui Ivan Gemaljevic este alcătuit din jucători orădeni sau formați în cadrul Academiei CSM Oradea, în baza parteneriatului cu LPS Bihorul și CSU Oradea.

NN Ulisse, formație recent înființată de foști juniori angrenați în Campionatele Naționale, a aliniat o formulă alcătuită din doar șapte jucători.

În urma acestui meci, formația orădeană are un bilanț general de 4-0. În schimb, NN Ulisse a ajuns la 0-5.

CSM CSU 2 Oradea urmează să primească vizita echipei Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga 1 masculin – ediția 2021/22. Acest joc a fost programat pentru duminică (12.12), ora 11:00, la Arena Antonio Alexe.