Echipa U13 se deplasează la Sighetu Marmației pentru primul turneu din faza 1 a Campionatului Național

Primul sfârșit de săptămână complet din anul calendaristic 2023 programează startul oficial al Campionatului Național U13 – ediția 2022/23. CSM CSU Oradea are echipă înscrisă în competiția masculină destinată sportivilor născuți după 1 Ianuarie 2010.

După ce în cursul lunii Decembrie 2022, echipa U13 a participat la primul turneu internațional, organizat la Budapesta sub egida European Youth Basketball League, cei mai tineri sportivi înscriși în competiții oficiale pe parcursul sezonului 2022/23 din cadrul CSM Oradea sunt gata de start în întrecerea națională.

Formația antrenată de Zoltan Hidi și Krisztina Kokovay se deplasează la Sighetu Marmației, acolo unde va susține trei meciuri. Iată programul roș-albaștrilor la acest eveniment:

Sâmbătă (07.01)
– ora 9:30, vs CSU Universitatea de Vest Timișoara
– ora 18:30, vs WildCats Baia Mare

Duminică (08.01)
– ora 11:30, vs CSȘ Sighetu Marmației

În prima fază a campionatului s-au alcătuit grupe de patru echipe. Se joacă în sistem turnee, în format fiecare cu fiecare de două ori, rezultând câte șase meciuri pentru fiecare echipă. Ulterior, în faza a 2-a, se vor forma grupe de șase echipe, pe baza rezultatelor și poziționării în clasamentul primei faze. Meciurile din faza a 2-a urmează să se dispute în sistem turnee, în format fiecare cu fiecare, rezultând alte zece meciuri pentru fiecare echipă.