FIBA Europe impune modificarea orei de începere a meciului cu Keravnos BC

FIBA Europe a informat CSM Oradea, în cursul zilei de vineri (03.02), că potrivit regulamentului specific al competiției va interveni pentru modificarea orei de începere a meciului cu Keravnos BC, din ultima etapă a fazei a 2-a în grupele FIBA Europe Cup – ediția 2022/23.

Astfel, meciul programat miercuri (08.02), demarează cu 30 minute mai târziu, adică la ora 19:30. Partenerul TV al CSM Oradea pentru jocurile din cupele europene, DigiSport, a confirmat că poate să producă și să transmită meciul conform orei impuse de către forul organizator.

Jocul de la Oradea Arena va demara la aceeași oră cu cel de la Wloclawek, ce opune pe Anwil și Brose Bamberg.

Decizia acestei modificări se datorează faptului că există posibilitatea ca rezultatele celor două meciuri din ultima etapă să impacteze în mod decisiv clasamentul final din Grupa L. Amintim că la ora actuală situația este următoarea:

1. Anwil Wloclawek – 4/1 (calificată)
2. Brose Bamberg – 3/2
3. CSM CSU Oradea – 2/3
4. Keravnos BC – 1/4 (eliminată)

CSM CSU Oradea se califică în sferturile de finală dacă obține victoria în meciul cu Keravnos din ultima etapă, iar Anwil se impune în duelul cu Brose. Orice alt deznodământ califică echipa germană în faza următoare a competiției.

Bilete pentru meciul cu Keravnos BC se găsesc AICI.