Fii și tu Moș Crăciun la meciul de baschet dintre CSM CSU Oradea vs CSM Focșani

Sâmbătă (03.12), cu începere de la ora 19:00, CSM CSU Oradea susține primul meci pe teren propriu după calificarea obținută pentru a 4-a oară consecutiv între primele 16 echipe din FIBA Europe Cup. Roș-albaștrii primesc vizita echipei CSM Focșani 2007, meciul contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23.

Este un foarte bun prilej pentru suporteri de a vedea un nou meci de baschet în noua casă a CSM-ului, Oradea Arena. Bilete se pot achiziționa AICI, iar abonamentele sunt valabile pentru această confruntare.

Pentru a marca intrarea în luna Decembrie, întotdeauna una specială și care ne face pe fiecare să fim mai buni și mai atenți cu cei din jurul nostru, la meciul dintre Oradea și Focșani se vor desfășura în paralel două acțiuni cu scop caritabil.

Înaintea primului angajament al meciului, suporterii vor fi invitați să arunce jucării de pluș pe parchetul de la Oradea Arena. Dincolo de dorința de a recrea un moment cu adevărat special și pe care publicul orădean l-a putut experimenta în repetate rânduri în anii premergători pandemiei COVID-19.

O altă acțiune este legat tot de sărbătorile de iarnă. Toți cei care doresc și pot să asiste la meciul cu CSM Focșani sunt invitați să aducă un cadou și să-l ofere unui copil din această listă. „Shoebox-ul” poate fi lăsat la intrarea în Oradea Arena, acolo unde reprezentanții Fundației Comunitare Oradea se vor ocupa de colectarea darurilor oferite de suporteri. Această acțiune se va desfășura și la meciul din 21 Decembrie anul curent, cu Anwil Wlocklawek din Polonia, ultimul înaintea Crăciunului.

Scopul principal al acestor acțiuni rămâne acela de a aduce o bucurie, o rază de lumină, un zâmbet pe chipul copiilor care din păcate nu sunt la fel de norocoși și de fericiți cum ar trebui să fie orice fetiță sau băiețel. Mulțumim tuturor pentru că vă gândiți la cei de lângă voi.