Finala Superligii Naționale de polo 2022 continuă. Meciul 3 are loc marți (24.05), la Oradea.

CSM Oradea primește vizita Stelei București în Meciul 3 al finalei Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Ultimul act al campionatului național la României la polo pe apă a demarat la sfârșitul săptămânii precedente în capitală.

Acolo s-au desfășurat Meciurile 1 și 2, ambele aprig disputate, pe parcursul cărora CSM Oradea a avut inițiativa și s-a dovedit a fi echipa mai bună în numeroase momente de joc. Cu toate acestea, victoriile au aparținut Stelei București. Primul joc s-a încheiat la loviturile de departajare, iar cel de-al 2-lea a fost adjudecat la încheirea timpului regulamentar de militari după ce Oradea a condus chiar și la diferență de trei goluri.

Scorul general al confruntărilor directe între CSM Oradea și Steaua București în sezonul 2021/22 este de 0-7. Patru meciuri s-au disputat în sezonul regulat al campionatului, unul în semifinalele Cupei României, iar două – cele amintite în paragraful anterior – s-au disputat la București în urmă cu aproximativ zece zile.

Meciul 3 se desfășoară la bazinul Crișul din Oradea în cursul zilei de marți (24.05), cu începere de la ora 19:00. Intrarea va fi liberă. Meciul este transmis în direct pe YouTube și Facebook.

În cazul unui rezultat favorabil în următoarea confruntare a finalei, CSM Oradea va găzdui și Meciul 4. Acesta ar urma să se desfășoare miercuri (25.05), ora 12:00, în aceeași locație.