FR Polo – Pe 28 mai se va discuta reluarea antrenamentelor și oprirea sau reluarea Superligii Naționale 2019/20

Federația Română de Polo, prin intermediul președintelui Călin Găvruș, a transmis o comunicare oficială în cursul zilei de joi (14.05) către cluburile angrenate în Superliga Națională de polo – ediția 2019/20. Acesta a anunțat că s-a luat decizia de prelungire a termenului în care cluburile sportive afiliate își pot clarifica oficial poziția în legătura cu completarea sezonului competițional 2019/20.

Astfel, pe data de 28 mai 2020 se va desfășura, prin intermediul unei videoconferințe, o nouă întâlnire între reprezentanții cluburilor participante în Superliga Națională de polo și Federația Română de specialitate. În cadrul acestei videoconferința se va discuta reluarea antrenamentelor în condițiile prevăzute de lege și oprirea sau continuarea/reluarea ediției 2019/20 a Superligii Naționale.

Reamintim că CSM Oradea nu a mai disputat niciun meci oficial după întoarcerea din Italia, consemnată în prima săptămână a lunii martie 2020, acolo unde a susținut manșa a 2-a a semifinalelor LEN EuroCup – ediția 2019/20. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a câștigat Cupa României și se situa pe locul 2 în Superliga Națională, acolo unde avea mai puține meciuri disputate decât liderul clasamentului.