Gânduri de final de an din partea președintelui clubului, Șerban Sere!

”La mulți ani, orădeni!

2019 a fost un an cu multe bucurii, cu multe zâmbete – iar acum la final privesc mulțumit înapoi. A mai trecut un an bun pentru toți sportivii Clubului Sportiv Municipal și suntem mulțumiți că am reușit să oferim condiții propice tuturor secțiilor noastre. A fost un an care a adus bucurie comunității locale, care ne-a făcut pe toți mândri că suntem orădeni și care reprezintă motivația necesară pentru anii ce vin.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibile aceste bucurii, iar toți membrii acestei organizații au format o echipă minunată în acest an. Și mă refer aici dincolo de partea sportivă și la partea tehnică, la partea administrativă, partea din spatele performanței – Toți cei care au muncit 365 de zile entuziasmați de a pune umărul la rezultatele pozitive ale sportului de pe malul Crișului Repede.

Cel mai important este că aceste bucurii le-am trăit împreună. Și le-am trăit alături de o comunitate locală extrem de frumoasă. Care ne-a susținut indiferent de situație. Am trecut cu bine peste înfrângeri, ne-am bucurat intens la victorii și am trăit clipă de clipă emoția sportului.

Anii trec, iar noi rămânem alături, suntem mai mulți, mai puternici și cu dorință mai mare de muncă, de reușite. Asta se datorează și tuturor partenerilor care au avut încredere în noi și ne-au susținut mereu. Iar un merit extrem de important îl are Primăria Municipiului Oradea. Fiindcă sprijinul pe care ni l-a oferit a alimentat mândria de a reprezenta acest oraș în toate colțurile Europei.

Toate acestea au fost elementele care au făcut Clubul Sportiv Municipal Oradea un proiect serios, performant și cu mare dorință de a continuă lucrurile bune și în 2020.

Vă mulțumesc tuturor că ne-ați fost alături!
Vă urez cele mai bune lucruri în anul ce vine! La mulți ani!”