Informații acces în Oradea Arena la meciurile echipei de baschet CSM CSU Oradea

Accesul în sală la meciuri se face pe bază de abonament sau bilet. Prețul unui bilet la meciurile din cupele europene este de 20 lei, iar în campionatul național este de 15 lei. Se acordă reducere pentru elevi, prețul unui astfel de bilet fiind de 5 lei în baza prezentării carnetului de elev.

În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva aspecte ce pot fi utile pentru cei care intenționează să participe la aceste evenimente. În rândurile de mai jos dorim să oferim câteva explicații cu privire la accesul în sală, scanarea biletelor și abonamentelor, respectiv comercializarea biletelor pentru meci.

Informații acces în incinta Sălii Polivalente Oradea Arena

Sala Polivalentă Oradea Arena este amplasată în zona cartierului Ioșia, calea Aradului, strada Traian Blajovici, Nr. 24.

Accesul în incinta Oradea Arena se va face dinspre Auchan/Decathlon. Se vor utiliza treptele amplasate în fața sălii pentru a intra în incintă.

Cum se scanează corect abonamentele și biletele

Va urma scanarea abonamentului/biletului achiziționat. Aici dorim să facem câteva precizări: scanarea cardurilor de abonat sau biletelor comercializate se va face la scannerul încorporat în turnichet, care poate să citească codul QR atât de pe cardul de abonat, cât și de pe telefon sau de pe hârtie.

Este foarte important ca ecranul telefonului, cardul sau hârtia să nu atingă scannerul. Citirea se face de la distanță, adică dispozitivul pe care este imprimat codul QR nu trebuie să fie lipit de cititor. După scanare, posesorul de abonament/bilet poate să treacă prin turnichet.

După ce și-au scanat abonamentul/biletul spectatorii vor putea să-și identifice locurile în funcție de sectorul în care au achiziționat bilet.

Persoanele care scanează abonamentul sau biletul de pe telefon sunt rugate să-și dezactiveze NFC-ul.

Foarte important! Posesorii de bilete și abonamente sunt rugați să aibă pregătite biletele/abonamentele pentru scanare în momentul în care le vine rândul la turnicheți.

Comercializare bilete la meci

CSM Oradea a pus în vânzare bilete pentru meciurile pe care le organizează prin intermediul partenerului de ticketing Eventbook. Comercializarea biletelor pentru meciuri demarează cu cel puțin cinci zile înaintea meciului. În paralel, doritorii pot achiziționa la sediul CSM Oradea (str. Traian Blajovici, Nr. 24, Oradea, la casierie – acces dinspre zona Nord sau dinspre stația de tramvai/pârâul Peța), respectiv la Librăria Humanitas (str. Republicii).

În cadrul zilelor de meci, cu o oră înaintea începerii meciurilor, se vor pune în vânzare bilete la casa de bilete a sălii. Aceasta va funcționa exclusiv în zilele de meciuri cu o oră înaintea începerii acestora. Plata acestor bilete se va putea efectua numai cu bani cash.

Mare atenție!
Casa de bilete nu trebuie confundată cu casieria de la sediul CSM Oradea. Casa de bilete la care se vor comercializa bilete exclusiv pentru meciul din acea seară este amplasată la etajul 1 și poate fi accesată din exteriorul sălii. Casieria NU va fi deschisă la ora meciului.

Accesul către casa de bilete

La casa de bilete se poate ajunge urcând treptele din fața sălii, dinspre Auchan/Decathlon după care se ocolește colțul din partea stângă (latura spre linia de tramvai), privind spre sală, mergând pe culoar aproximativ 20 metri. Aici va fi casa de bilete de unde se pot achiziționa tichete exclusiv pentru meciul din seara respectivă.

Casa de bilete va fi deschisă la una dintre ferestrele din chenarul roșu

Bilete cu loc, dar cumpărătorul nu poate selecta locul dacă face achiziția la casa de bilete (în ultima oră înaintea meciului)

Pentru a fluidiza procesul de comercializare a biletelor și a limita cozile, respectiv timpii de așteptare, la casa de bilete nu se va putea selecta locul. Așadar, biletele vor fi emise în avans, urmând a fi distribuite fără a pierde timp cu selectarea locului. Biletul va avea sector, rând și loc ce trebuie respectat de cumpărător, dar acesta nu va putea fi selectat de cumpărător dacă acesta optează să achiziționeze bilet la casa de bilete.

S-au remediat erorile de construcție din spatele ultimului rând al sectoarelor 1-11.

Posesorii de abonamente pe ultimul rând în sectoarele 1-4 vor putea să urmărească meciurile de pe locurile pe care le-au achiziționat. Lucrările de remediere ale erorilor de construcție au fost remediate cu soluția finală, astfel încât siguranța spectatorilor nu mai reprezintă o problemă în acele zone ale tribunelor de la Oradea Arena.

Regretăm disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Citiți și

Informații comercializare abonamente baschet și handbal în sezonul 2022/23 – CSM Oradea