Informații acreditări de presă în sezonul 2022/23

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciurile oficiale ale echipelor de baschet, polo pe apă și handbal ale Clubului Sportiv Municipal Oradea în sezonul competițional 2022/23 sunt rugați să solicite acest lucru prin intermediul unui e-mail la adresa media@csmoradea.ro .

Acte necesare

– Solicitare de acreditare
– Copie legitimație de presă (atașată în e-mail)

Cererile pentru acreditare vor fi luate în considerare dacă solicitantul reprezintă o instituție mass-media care produce și publică în mod constant conținut original de știri, materiale și informații cu subiectul CSM Oradea. Acreditările solicitate de reprezentanți ai instituțiilor media cu alt obiect de activitate nu vor fi luate în considerare.

După analizarea solicitării și verificarea actelor prezentate se vor acorda câte două acreditări pentru fiecare instituție din presa scrisă (un jurnalist și un fotograf), online (cu excepția blogurilor, care primesc una), radio și TV (un reporter și un fotograf/cameraman).

Ziariștii vor semna pentru acreditări în momentul ridicării lor. Acest lucru se va face pe baza legitimației de presă. Vom anunța ulterior data de la care acreditările de presă vor fi eliberate.

Pe baza acreditărilor de presă se va permite accesul în Sala Polivalentă Oradea Arena, Arena Antonio Alexe, bazinul olimpic Ioan Alexandrescu și bazinul acoperit Crișul, la meciurile organizate de CSM Oradea în sezonul competițional 2022/23.

Notă
Prin trimiterea documentelor solicitate mai sus jurnaliștii sunt de acord cu procesarea datelor în scopul emiterii legitimațiilor de presă și pentru a primi informații legate de activitatea CSM Oradea.