Informații comercializare bilete pentru meciul cu U-BT Cluj-Napoca din 29 ianuarie 2022

CSM CSU Oradea primește vizita echipei U-BT Cluj-Napoca într-un meci contând pentru etapa a 18-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida are loc sâmbătă (29.01), cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Jocul va fi transmis în direct la TV, pe DigiSport și LookSport, respectiv online, pe FRB TV (YouTube).

Comercializarea biletelor pentru acest meci a demarat în sistem online și este disponibilă AICI. Abonamentele sunt valabile la acest eveniment.

Informații Acces Public

Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, cu participarea spectatorilor în intervalul orar 5:00-22:00 și între limitele de ocupare arătate mai jos, doar pentru acei spectatori care:

  • Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Condiții obligatorii pentru participare sunt:

  • Asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane, repartizarea spectatorilor urmând a se face pe întreaga suprafață a spațiului.
  • Purtarea măştii de protecție.

Referitor la limitele de ocupare a spațiului disponibil:

  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului.
  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Notă
În prezent, Oradea se află la o rată a incidenței de peste 16 la mia de locuitori, astfel încât participarea publicului este permisă în procent de 30%.