Informații comercializare pachete de bilete și bilete individuale la turneul de Cupa României la baschet masculin, Grupa B

CSM Oradea pune în vânzare bilete pentru turneul de calificare, Grupa B, contând pentru Cupa României la baschet masculin – ediția 2023/24. Evenimentul se va desfășura în perioada 15-17 Septembrie anul curent, la Oradea Arena, cu participarea echipelor U-BT Cluj-Napoca, Dinamo București și CSM CSU Oradea.

Programul turneului:

– Vineri (15.09), U-BT Cluj-Napoca vs CSM CSU Oradea
– Sâmbătă (16.09), Dinamo București vs U-BT Cluj-Napoca
– Duminică (17.09), CSM CSU Oradea vs Dinamo București

Ora de începere a acestor meciuri urmează să fie stabilită și anunțată.

Comercializarea biletelor pentru turneul de calificare din Cupa României la baschet masculin – ediția 2023/24 se va desfășura în două etape. Prima etapă se va derula în perioada 1-10 Septembrie anul curent, iar cea de-a 2-a etapă se va desfășura începând cu 11 Septembrie până la ora fiecărui meci în parte.

Etapa 1 (perioada 1/10 Septembrie 2023) – Pachet 3 Meciuri – click AICI

Doritorii pot achiziționa pachete pentru accesul în sală la toate meciurile din cadrul turneului de Cupa României. Un astfel de pachet se poate achiziționa în schimbul a 40 lei. Pe baza acestuia, posesorii vor avea accesul asigurat în Oradea Arena la toate cele trei meciuri ale turneului.

Pachetul 3 Meciuri se comercializează în perioada 1-10 Septembrie anul curent și are un singur tarif indiferent de categoria de vârstă.

Etapa 1 se încheie la 10 Septembrie 2023, doritorii nemaiavând posibilitatea să achiziționeze pachete după această dată.

Etapa 2 (11/17 Septembrie 2023) – Bilete individuale la fiecare meci din cadrul turneului de Cupa României.

Doritorii de bilete individuale vor putea achiziționa astfel de tichete începând cu data de 11 Septembrie, ora 10:00. Comercializarea biletelor individuale se încheie la ora începerii fiecărui meci în parte.

Prețuri practicate pentru bilete individuale:

– Adulți – 20 lei/bucată
– Copii – 5 lei/bucată*

* Doar la casieria CSM Oradea de la Oradea Arena, în baza carnetului de elev.

Atât pachetele, cât și biletele individuale de meci se vor comercializa în sistem online, prin intermediul partenerului de ticketing Eventbook.ro . Biletele pentru copii, adică cele care beneficiază de discount, se pot achiziționa exclusiv la casieria CSM Oradea.

Notă
Bilete cu discount NU se vor comercializa la casa de bilete deschisă cu o oră înaintea începerii meciurilor.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile din cadrul acestui turneu.

IMPORTANT
Comercializarea abonamentelor se va sista în perioada 11-17 Septembrie 2023. Anterior și ulterior acestei perioade se vor putea achiziționa abonamente atât online, cât și la casieria de la sediul CSM Oradea.