Informații importante cu privire la accesul în Oradea Arena pentru posesorii de bilete și abonamente, respectiv casa de bilete ce va funcționa la meciuri

Vineri (07.10) are loc primul meci oficial disputat de CSM CSU Oradea în Sala Polivalentă Oradea Arena. Roș-albaștrii întâlnesc pe CSO Voluntari, cu începere de la ora 19:45. Partida contează pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23.

Accesul în sală la meci se va face pe bază de abonament sau bilet. În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva aspecte ce pot fi utile pentru cei care intenționează să participe la acest eveniment. Menționăm că ne aflăm în fața unei noi provocări organizatorice, motiv pentru care dorim să oferim câteva explicații cu privire la accesul în sală, scanarea biletelor și abonamentelor, respectiv comercializarea biletelor pentru meci.

Informații acces în incinta Sălii Polivalente Oradea Arena

Sala Polivalentă Oradea Arena este amplasată în zona cartierului Ioșia, calea Aradului, strada Traian Blajovici, Nr. 24.

Accesul în incinta Oradea Arena se va face dinspre Auchan/Decathlon. Se vor utiliza treptele amplasate în fața sălii pentru a intra în incintă.

Cum se scanează corect abonamentele și biletele

Va urma scanarea abonamentului/biletului achiziționat. Aici dorim să facem câteva precizări: scanarea cardurilor de abonat sau biletelor comercializate se va face la scannerul încorporat în turnichet, care poate să citească codul QR atât de pe cardul de abonat, cât și de pe telefon sau de pe hârtie.

Este foarte important ca ecranul telefonului, cardul sau hârtia să nu atingă scannerul. Citirea se face de la distanță de 3-5-10 centimetri de la scanner. Codul poate fi scanat o singură dată. După scanare, posesorul de abonament/bilet poate să treacă prin turnichet.

După ce și-au scanat abonamentul/biletul spectatorii vor putea să-și identifice locurile în funcție de sectorul în care au achiziționat bilet.

Persoanele care scanează abonamentul sau biletul de pe telefon sunt rugate să-și dezactiveze NFC-ul.

Foarte important! Posesorii de bilete și abonamente sunt rugați să aibă pregătite biletele/abonamentele pentru scanare în momentul în care le vine rândul la turnicheți.

Comercializare bilete la meci

CSM Oradea a pus în vânzare bilete pentru meciul cu CSO Voluntari prin intermediul partenerului de ticketing Eventbook. Comercializarea a demarat marți (04.10). În paralel, doritorii au putut achiziționa la sediul CSM Oradea, respectiv la Librăria Humanitas.

În cursul serii de vineri (07.10), cu începere de la ora 18:45, se vor pune în vânzare bilete pentru meciul cu CSO Voluntari la casa de bilete a sălii. Aceasta va funcționa exclusiv în zilele de meciuri cu o oră înaintea începerii acestora.

Mare atenție! Casa de bilete nu trebuie confundată cu casieria de la sediul CSM Oradea. Casa de bilete la care se vor comercializa bilete exclusiv pentru meciul cu CSO Voluntari este amplasată la etajul 1 și poate fi accesată din exteriorul sălii. Casieria NU va fi deschisă la ora meciului.

Accesul către casa de bilete

La casa de bilete se poate ajunge urcând treptele din fața sălii, dinspre Auchan/Decathlon după care se ocolește colțul din partea stângă (latura spre linia de tramvai), privind spre sală, mergând pe culoar aproximativ 20 metri. Aici va fi casa de bilete de unde se pot achiziționa tichete exclusiv pentru meciul cu CSO Voluntari.

Casa de bilete va fi deschisă la una dintre ferestrele din chenarul roșu

Bilete cu loc, dar cumpărătorul nu poate selecta locul dacă face achiziția la casa de bilete

Pentru a fluidiza procesul de comercializare a biletelor și a limita cozile, respectiv timpii de așteptare, la casa de bilete nu se va putea selecta locul. Așadar, biletele vor fi emise în avans, urmând a fi distribuite fără a pierde timp cu selectarea locului. Biletul va avea sector, rând și loc ce trebuie respectat de cumpărător, dar acesta nu va putea fi selectat de cumpărător dacă acesta optează să achiziționeze bilet la casa de bilete.