Informații referitor la situația lui Nikola Markovic

Nikola Markovic a fost diagnosticat cu fractură de os metatarsian 2 și 3 la piciorul drept. Sportivul originar din Serbia a suferit această accidentare în confruntarea cu Patrioti Levice, din Slovacia, în cursul zilei de miercuri (08.11). Rezultatul final al acelui meci a fost de 82-65.

Baschetbalistul în vârstă de 34 ani va avea piciorul imobilizat pentru următoarele trei săptămâni. El va avea nevoie de repaos pentru ca oasele să se sudeze și în funcție d modul în care acest lucru se întâmplă, Markovic va putea începe programul de recuperare.

Aflat la cel de-al 6-lea sezon consecutiv în uniforma CSM CSU Oradea, Nikola Markovic devine, așadar, indisponibil pentru o perioadă de cel puțin șase săptămâni ținând cont de faptul că perioada de recuperare va fi îndelungată, iar imobilizarea piciorului îl pune în imposibilitate de a face orice tip de efort.

Nikola a fost prezent alături de colegi la meciul cu CSM Focșani, încheiat cu scorul de 85-76. El își va susține echipa și la următoarele partide disputate de roș-albaștri pe teren propriu.

Foto: Roby Boros